Visar alla 3 resultat

V4K Ögonplåster – Billiga ögonplåster i många färger

Billiga ögonplåster för barn vid bl.a. amblyopibehandling (Behandling av funktionell synnedsättning).

Vi har färger för alla smaker så barnet kan välja sin favoritfärg. De är hudvänliga och allergivänliga och därför lämpliga för känslig hud. Materialet är andningsbart och de har en nässpalt för bästa möjliga komfort. De finns i två storlekar.

Vi har Sveriges största utbud av snygga ögonplåster för barn och de finns alla här. Du kan se hela vårt utbud i kategorin ‘Alla ögonplåster. Se kategorin ‘Motivationsprodukter‘ och få inspiration för en enklare vardag med ögonplåster. Prova exempelvis en av de smarta belöningsaffischerna som syftar till att motivera barnet att bära ögonplåster.


FRÅGOR OM V4K ÖGONPLÅSTER

Är V4K Ögonplåster hudvänliga?

Ja. Ögonplåstren är latexfria och allergivänliga och därmed hudvänliga. På grund av detta förekommer det sällan hudirritationer eller allergiska reaktioner.

De är också CE-märkta. Detta innebär att produkten uppfyller alla lagkrav för CE-märkning vid försäljning inom EU.

Varför måste jag välja fem förpackningar om jag ska beställa 50 ögonplåster?

V4K Ögonplåster förpackas i små förpackningar med 10 ögonplåster i vardera. Detta för att du ska kunna blanda ögonplåstren själv och därmed se till att du får exakt de färger som barnet gillar bäst. Köper man exempelvis 50 ögonplåster kan man alltså själv välja vilka färger som de fem små förpackningar ska innehålla.

Hur motiverar jag mitt barn till att använda V4K Ögonplåster?

Vi känner till svårigheterna med att få ett barn att träna med ögonplåster. Därför har vi gjort några fina motivationsaffischer som passar bra för ändamålet. De har tillverkats för V4K Ögonlappar så barnet kan sätta dagens använda ögonplåster på affischen och i samförstånd med föräldrarna få en belöning när affischen har fyllts med 50 ögonplåster. Se våra affischer på sidan 'Motivationsprodukter'.

Se även våra allmänna tips för att motivera ett barn till synträning.

Är färgen 'Rosa' röd?

Nej. Färgen 'Rosa' kan bättre beskrivas som en mörkare rosa.

3