Handelsvillkor

Nedan ses de försäljnings- och leveransvillkor som gäller när du handlar hos Vision4Kids.se, med mindre annat är avtalat skriftligt mellem kund och Vision4Kids ApS. Handel på web-shoppen Vision4Kids.se är för närvarande enbart för leveranser till Sverige och Finland (undantaget Åland). För leveranser till andra länder kontakta [email protected]

1. Vidd gennemförsel av en order

När du har genomfört en beställning hos Vision4Kids.se, mottager du en ordrebekräftning via mail. Den visar vilka produkter du har beställt. Om du inter strax mottager denna orderbekräftelse bedes du se i spam-filtret. Vision4Kids förbehåller sig rätten att annullere beställningar om problem med leverantörsvikt, tekniska problem, tryckfel och liknande. När varan är packad sänds en bindande faktura till dig via e-mail.

2. Dokumentation och bruksanvisning

Om det hör produktbeskrivningar eller bruksanvisningar till produkterna så följer dessa med i leveransen. Önskar du ytterligare information eller rådgivning från Vision4Kids så är detta enbart av vägledande karaktär.

3. Persondata

Vid beställning behöver vi några personliga upplysningar.. Dessa används uteslutande för att kunne leverera det beställda och, vid behov, att kunne komma i kontakt med dig. Persondata bliver inte vidaregivet till 3:e part.

4. Priser

Priserne på Vision4Kids.se är i svenska kronor (SEK) och är inklusive MOMS. Vision4Kids tar förbehåll för avgiftsändringar, pris- och korrekturfel etc.

5. Betalning

Vid köp av varor på Vision4Kids.se kan betaling utföras med Visa, Visa Electron, MasterCard eller med banköverförsel. Betalning med kort sker via en kryptered (SSL) forbindelse och Vision4Kids har inte tillgång till dina kortupplysningar. Beloppet dras från ditt konto när varorna sänds och det bliver naturligvis inte dragit mera än du har godkänt. Det uppkrävs inga avgifter vid användning av betalningskort.

6. Försändelse och leverans

Vision4Kids sänder varerne med PostNord eller GLS och vår målsättning är att sända varorna samma dag om beställningen mottages senast kl. 12.00, vilket ofta lyckas! – Dock senast två dagar efter genomförd order. Skulle det mot förväntning uppstå försening utöver två dagar, vill vi informera om det på email. Vid köp av flera produkter är utgångspunkten att de bliver sänt samlat. Varerne vill under normala omständigheter komma fram inom 4-6 vardagar vid leverans till Sverige och Finland (inte Åland). Leveransen av varor från Vision4Kids anses för utförd när kunden har fått varan levererad. I inköpskorgen framgår alla leveransomkostningar och dessa godkänner du vid godkännelse av ordern. Av miljöskäl använder vi om möjligt återanvänt emballage.

7. Risk för varorna

Vision4Kids har ansvar för varorna intill leverans är utförd. Härefter har kunden ansvar för varorna.

 

8. Ångerrätt/returrätt

Du, som kund, har 14 dagars ånger- returrätt vid köp hos Vision4Kids.se. Retur-/ångerrätt gäller i 14 dagar efter den dag du mottager varorna. Om du önvskar använda dig av denna rätt ska du i denna period ge oss besked pr. mail til [email protected] med information om, att du önskar använda ångerrätten. Du kan inte ångra genom att motsätta dig att mottaga varorna utan att samtidigt per mail ge oss besked om att du önskar att använda ångerrätten. I givet fall ska varorna så fort som möjligt, och senast 14 dagar efter ovannända meddelande till oss, returneras. Kunden betalar utgifter i anledning av returnering av varor. Vid returnering har kunden ansvar för försvarlig emballering och har ansvar för varan intill den har blivit levererad till Vision4Kids.

8.1 Varans tillstånd och mängd

Vid returnering ska det beställda returneras i samma tillstånd och mängd som vid leveransen. Utöver returfrakt är dina enda utgifter eventuel reduktion av varans värde som beror på annan hantering än den som är nödvändig för att fastslå varans art, egenskaper och funktionalitet. Med andra ord kan du prova varan på samma sätt som i en fysisk butik. Hela köpsbeloppet refunderes, om dessa krav är uppfyllda. Är varan använt utöver detta betraktar vi varan som förbrukad. Det betyder att vid ånger/retur moträknas värdeminskning. Hur mycket beror på varans handelsmässiga värde.

8.2 Återbetalning av köpsbeloppet

Beloppet du har betalat för varan, inklusive dokumenterade försändelsesutgifter, återbetalas när vi har mottagit varan men i tillfälle av värdeminskning bliver denna moträknad. Se 8.1. Pengarna returneras så fort som möjligt och senast 14 dagar efter att vi har mottagit den returnerade varan. Vi gennemför återbetalning med samma betalningsmetod som du använde när du köpte varan. Vid elektronisk återbetalning kan det gå upp till 5 dagar för pengarna mottages.

8.3 Om du ångrar köpet ska varan sändas till:

Vision4Kids ApS Elmekrogen 6B 3500 Værløse Danmark Var vänlig upplys ordernummer vid returnering. Varan skall alltid returneras försvarligt emballerat.

8.4 Vad skall jag sända retur?

Utöver varan/skall en kopia på orderbekräftelsen bifogas. Vi mottager inte paket som har sänts per efterkrav.

9. Reklamationsrätt

Efter köplagens regler har kunden 24 månaders reklamationsrätt på alla varor. Om du upptäcker fel eller brist på varan skall du snarast möjligt kontakta Vision4Kids, när du upptäcker ett fel eller brist på en köpt vara.och beskriva felet/bristen. Om varan har fel/brist vill Vision4Kids försöka avhjälpa denna eller alternativt byta den med en ny. Detta under förutsättning att reklamationen är berättigad och att felet inte uppstått som konsekvens av felaktig användning eller hantering.

Vi refunderer dine (rimliga) fraktutgifter om reklamationen är berättigad.

9.1 Hur snart ska jag reklamera?

Du ska reklamera inom “rimlig tid” efter du har upptäkt felet/bristen på varan.

9.2 Vart skall varan returneras til?

Vision4Kids ApS
Elmekrogen 6B
DK-3500 Værløse
Danmark

10. Förbehåll och ansvarsfrånskrivelse

Vision4Kids tager förbehåll för avgiftsändringar, pris- och korrekturfel, tekniska fel, slutsålda varor och force majeure; härunder strejker och leverantörsvikt.

11. Generella upplysningar om Vision4Kids.se

Vision4Kids ApS Elmekrogen 6B 3500 Værløse Danmark
Tlf: +45 42 61 62 22 E-mail: [email protected] CVR-nummer: 38 61 44 28

Uppdaterat 1/2018